onsdag 26 januari 2011

Solsken

I dag har vi passat på att vara ute i solen. Morgonpromenaden togs som så ofta i elljusspåret i Vilan. Det är en lagom sväng på morgonen och oftast ganska folktomt vilket passar oss då det är skönt att låta Skoja springa lös. Hon är otroligt duktig på att hålla sig på stigen. Hon har fått lära sig att ej gå utanför/in i skogen för där finns ju våra "söta" vilda djur som jag inte har lust att stöta på :).

På eftermiddagen åkte vi till Vedyxa och gick ett varv med medtagen kamera, det kommer snart finnas lite nya bilder i Skojas fotoalbum. På den promenaden var hon något mer disträ så jag fick påminna henne några gånger om att lyssna upp. Hon är generellt lyhörd och jag behöver sällan höja rösten.

I kväll träffade vi Ingela och hennes hundar, DÅ fick jag höja rösten kan jag säga. Skoja har en enorm förväntan på lek och bus när vi ses vilket hon oxå får beviljad då Riva och hon tar sig en lekstund tillsammans när vi ses. Ibland får man skylla sig själv men det är ju roligt att de har kul tillsammans <3

1 kommentar:

Philippa sa...

sååå varm jag blir i hjärtat när jag läser om dina o Skojas upplevelser!!!
Nej hon har inte kört sök förut!
ses snart!
Philippa