söndag 23 januari 2011

Kvällsträning i stan

I dag har Skoja och Kenny varit i skogen o kikat till utfodringsställena igen och passade på att gå en lång promenad i det vackra vädret. Själv var jag hemma och pysslade hemma samtidigt som Jesper lekt med en kompis hela dagen.

I kväll åkte jag in till city och träffade Eva&Pyzzla och hennes kompis Katta&Ina. Vi körde först lite miljöträning i Citygaraget vilket gick utan problem med Skoja. Hon är mest glad över att det är sällskap med som hon känner, det är nog vår största retning av allt tror jag ;).

När vi alla vandrat ett varv och gått i trapphus och åkt hiss så körde vi sök. Ina gick fint, hon behöver mest bara förstå att komma hela vägen fram till figgen för att det skall vara gk att skälla. Pyzzla har lärt sig att bryta bevakningen o sitter tyst o fint vid Evas sida och kan skickas på igen utan problem. Mkt bra!

Skoja har aldrig, mig veterligen, kört sök. Eva gömde sig och jag gick i garaget med Skoja i koppel och när vi närmade oss fick hon upp vittring och letade sig fram, tror inte riktigt att hon förstod vad som hände ;). Andra gången blev bättre o vi tog ett uppehåll. När vi sedan gick ut igen för att leta var fokus ett helt annat, hon letade sig fram otroligt bra och intensivt och hon blir ju som den människoälskare hon är stormande glad av att hitta figgarna.

För att utnyttja kvällen väl så åkte vi till Centralgaraget vid stationen. Vi gick ett varv på perrongen och in i terminalen. Även detta gick finfint för Skoja, hon letade presumtiva kompisar bland alla människor, Sthlmståget anlände när vi var där, vilken lycka! Skämt å sido, klart att vissa delar av miljön berörde ngt men det verkar mest handla om ovanan av miljön, inte att hon stressade upp sig.

Hon är en duktig tös vår lilla stjärna :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för trevlig sällskap, det blir väll fler gånger;-))
Kram Katta&Ina