måndag 29 november 2010

Inomhusträning

Åkte till Philippa i fredags och hälsade på. Vi sågs vid Köpings Ridklubbs ridhus för att låta hundarna springa av sig men det ledde mest till bajsätande så det blev inte så lång stund :). Sen blev det pizza och glögg i soffan, mysigt i stugvärmen.

På lördagsmorgonen åkte vi till Kungsör för att träna i den inomhushall som Kungsörs BK har ordnat. Superbra verkligen och kan varmt rekommenderas för den som önskar få kvalitativ träning i vintermörkret/kylan. Hade kameran med men tyvärr glömde jag fota...

Träningen gick riktigt bra trots ny plats och de andra hundarna intill. Började med lite uppslutingar i rörelse för fotpositionen och det gick hyggligt bra, jag är nöjd utifrån vad hon klarat tidigare. Det största framsteget vid träningen är dock apporteringsövningarna som vi gjorde. Jag har kört en del gripande och avlämnande tidigare men sedan inte gått vidare men hon skötte sig galet bra.

Att vara hemma med sin gamla flock var riktigt jobbigt för Skoja och hon slappnade inte av många minuter under detta dygn, hon somnade mer eller mindre på dörrmattan när vi kom hem i lördagskväll ;). Jag vet ju hur det var när Zting flyttade till pappa, det gick över ett år innan han kände sig riktigt säker på situationen.

Nu hoppas vi på att graderna ökas på ngt ute för vi har inte möjlighet att åka till Kungsör varje vecka även om det vore finfint. Jag hoppas fortfarande på att det skall bli många pass på klubben denna vinter!

Trevlig vecka!

1 kommentar:

ante sa...

vad du är flitig, här är så mkt snö så det blir mest promenader lite basik träning utanför garaget där det är plogat, ha det gött i snön o kylan
kramar