fredag 10 augusti 2007

Lägenheten såld, inskolning på dagis o vi har tränat spår!

Äntligen är ordningen återställd. Zting är hemma o kontraktet är skrivet på lägenheten så vi slipper hålla på att bo hos andra pga visningar. Vi gjorde en riktigt bra affär så vi ligger bra till med tanke på vårt köp av 4:an vi flyttar in i i september.

I onsdags var jag till Eva o tränade spår. Vi körde fältspår o Eva o Yago i skogen. Eva lade ett typ appellspår, två vinklar o spåret ca 300 m. Det gick riktigt bra trots att Eva gick upp två harar när hon lade spåret, vi har råkat ut för det tidigare o Z gör ofta ingen notis av det, skönt. Apporterna däremot är inte så intressanta i dessa spår, han markerar med att kika till på dem men går gärna vidare. Måste på något sätt lägga om träningen för att få honom att göra bättre liggmarkeringar som var det jag ville från början.

Jesper har börjat på dagis, vi har varit där 3 dagar denna vecka och det går bra. Han är inte ett dugg blyg o inte speciellt mammig eller pappig nu så vi hoppas på det bästa. Så fort han är inskolad o klkar skall jag fundera ut något mer lämpligt arbete, måste få mer timmar för att klara de kostnader som kommer nu, nytt boende, dagis o förhoppningsvis skall vi ha råd med att köpa oss fria från dagisstäden. Tillbringar hellre den tiden med familj och vänner, det är svårt att få tiden att räcka till som det är nu...

Dags för kvällsrutinerna, god natt!

Inga kommentarer: