måndag 25 oktober 2010

Skojas första fotbollsmatch m.m.

Hon visste nog inte vad hon gjorde när hon flyttade hem till en fotbollsnörd med familj.

Just nu spelar AIK och matchen svänger och grabbarnas humör därefter. Skoja blev alldeles till sig när det jublades och visste inte vad som förväntades av henne. Ja ja tänker hon och lägger sig på finkudden i vardagsrummet :) nu, sötnos!

Sedan sist har vi varit till Långtora och tränat, det var Jespers debut med blandade resultat, inte för Jesper men för Skoja. Hon släpptes mer eller mindre från bilen för att det började mörkna så förutsättningarna var verkligen inte de bästa och med en 4-åring som snackar och frågar om allt blev det så där med koncentrationen både hos matte och hund.

Oavsett detta så skötte hon sig fint på vall och gjorde otroligt fina slag stundtals. I skog och där det var högre växtlighet lyssnade hon inte så bra och en fågel for hon efter, fick jag veta av en förbipasserande man;) De fågelsituationer hon fick med mig i närheten fixade hon dock finfint även om hon inte fick till några stånd.

I lördags åkte Kenny och Skoja till Philippa och de var mkt nöjda när de kom hem.

I går blev det långpromenad med Anna och Troja och i dag har vi haft letaövningar på kvällspromenaden och inne fortätter vi traggla ligg och grundpositionen.

Jag njuter av varje stund tillsammans med Skoja!

Inga kommentarer: