onsdag 11 mars 2009

Fint besök

Zting får agera stadshund ett dygn. Jag har sådana abstinens efter hund så jag åkte ut och lånade Zting i dag. Han får vara kvar över natten.

Vi hämtade Jesper på dagis och åkte sen till skogen och vallade av en ruta, riktigt juste för att vara vallad av en 2,5 åring och en lös hund och mig som försökte dirigera grabbarna. 4 föremål lade vi ut. Ztings första skick gick med en väldig fart ut, tvärnit på halva vägen och tog en pinne som J hade burit på, sen hämtade han 3 föremål med riktigt bra arbete bakom, det fjärde låg visst väldigt konstigt till för han sprang förbi ett antal gånger utan att få vittring.

Sen var det snöänglar för hela slanten för grabbarna, Zting rullade sig på den fina pinnen J haft och J gjorde några fina vanliga snöänglar och åt popcorn=snö!?! Synd att inte kameran var med. Det var en supersoft eftermiddag och J blev förb. när vi skulle hem.

Har nu i kväll varit på visning av kläder från House of Lola, kom ju inte hem utan att handla så klart, fast jag borde ha köpstopp....

Inga kommentarer: