söndag 30 mars 2008

Mkt har hänt senad sist!

För det första så har vi en mkt tråkig händelse i familjen då min kära moster hastigt gått bort, endast 59 år gammal. Vi har haft så mkt kul ihop och jag längtade till Jesper skulle bli så stor att vi kunde göra våra årliga utflykter till Skansen o Grönan ihop med henne. Livet blir inte alltid som man tänkt sig o fast man vet att man inte skall ta något för givet så känns det jobbigt att bli påminnd om hur bräckligt livet kan vara.

Som att väga upp detta har vi haft otroligt många trevliga stunder men familj och vänner den senaste tiden.

Påsken tillbringade vi strax utanför Kläppen där Ks mamma+man bor numer, de har en gård där, typ vandrarhem, som de driver. Vi åkte pulka, mös i det vackra vädret, grillade korv, åkte skoter och jag åkte längdskidor för första gången på ca 20 år, det var härligt!

I går var vi och firade Mona & Thomas, Brigadens kennel, som snart fyller jämt. Vi startade med en kanonfrukost hemma hos dem och sen bar det av till ett stall där vi red islänningar, det gick inte så vilt till som de sa att det ev. kunde göra med de hästar vi tilldelats men vi hade tur med vädret o det var en trevlig tur. Fick gott kaffe och goda bullar efteråt innan vi åkte till skogen och körde uppletande med de hundar som suttit och blivit snuvade på en träningsdag som de säkert trott var på gång.

Väl hemma hos M&T lagade vi tacos, Emma hade handlat ALLT man kan önska sig som tillbehör, vi bler mätta med råge. Avslutade senare med Evas goda hemlagade glass och Monas Cappucino sen var det soffläge tills vi gled hem till stan igen.

Träffade Zting i dag, han mår prima nu när våren är i antågande, Pappa+fru är ju trädgårdsmänniskor i kvadrat så det blir många timmar i krukor och rabatter i deras trädgård.

Ha en skön vecka!

1 kommentar:

Plotter sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Plotter, I hope you enjoy. The address is http://plotter-brasil.blogspot.com. A hug.