söndag 3 februari 2008

Vi lever faktiskt...

...fast inte är livet så innehållsrikt utan hund...
Zting är på besök sen i torsdags, det är kul att ha honom hemma. Vi har varit hundvakt år Xa några gånger o det har varit bra för Jesper som faksitkt blivit duktigare på att inte hänga efter hundarna lika mycket. Xa är ju lika på som J kan vara så då blev det inte lika kul liksom ;O). Skrattade gott åt dem sist när J låg i sin Biabädd, jo den är hans numer, o kikade på TV, då klampade Xa dit o lade sig på honom mer eller mindre. J blev lite småsur men de fick plats båda två. Något liknande skulle Z aldrig komma på att göra, jag klandrar honom ej!

I dag träffade vi Eva i Lunsen o körde uppletande, kul att få njuta av snön och en glimt av blå himmel. Zting var laddad och tog de första två grejerna klockrent sen började han snurra efter en snitsel så då kom han helt i ofas, till slut kom han med snitseln efter att "klättrat" i träd, resten av passet blev hallabaloo. Kul var det i alla fall!

Zting har blivit hundbiten så han har ett fult sår på benet som skall läka o det kliar nog nu för han har haft svårt att låta det vara sista dygnet så nu är det munkorg på, pest att hålla på med sårvård, tycker det är lite snubbigt faktiskt.

Ha en bra vecka!

Inga kommentarer: